ogorčeni su

Obitelj pokojnog Šarića zgrožena izjavama Banožića: Sramotno!

20.05.2024 u 18:58

Bionic
Reading

Obitelj Gorana Šarića, 41-godišnjaka koji je smrtno stradao 11. studenoga prošle godine nakon što je u njegov kombi svojim terencem udario tadašnji ministar obrane Mario Banožić, zgrožena je njegovim medijskim istupom i izjavama koje je dao o okolnostima nesreće sa smrtnom posljedicom za koju je optužen i prijeti mu osam godina zatvora, piše Jutarnji list

'Mogu samo reći da je to što je rekao sramotno i da je prevršio svaku mjeru tim izjavama, ali zasad nećemo detaljnije izlaziti u javnost, već ćemo se o svemu konzultirati s našim odvjetnikom i tu situaciju rješavati na sudu', rekao je član obitelji pokojnog Gorana za Jutarnji list, a isto je potvrdio i odvjetnik obitelji Hrvoje Šutalo.

'Obitelj je zgrožena ovim istupom i izjavama, ali još uvijek nisu spremni istupiti javno i reći sve što misle o ovom slučaju i izjavama bivšeg ministra. Vidite da ni dosad obitelj nije željela javno istupati, poštujući pravo svakoga da se obrani na sudu, ali nakon ovakvog istupa ponovno ćemo razmotriti situaciju i odlučiti se za daljnje korake', rekao je Hrvoje Šutalo, odvjetnik iz Vinkovaca, kojeg je obitelj Šarić izabrala da ih zastupa u ovom predmetu.