u cannesu

Francuski chic s potpisom Meryl Streep naša je modna inspiracija

14.05.2024 u 19:33

Bionic
Reading

Meryl Streep stigla je na Filmski festival u Cannesu odjevena u boje ljeta: bijelu i plavu, a cijeli je styling podigla zanimljivim modnim dodacima koji odišu francuskim chicom

Jedan od najglamuroznijih filmskih festivala samo što nije počelo, a Francuska rivijera ugostit će najveće svjetske face iz svijeta filma. 77. Filmski festivali u Cannesu imat će posebno značenje i za Meryl Streep koja će tamo primiti počasnu nagradu, a njezin styling oličenje je elegancije na francuski način.

Holivudska diva Meryl Streep primit će počasnu Zlatnu palmu, a svoju sreću nije skrivala: 'Neizmjerno sam počašćena primiti vijest o ovoj prestižnoj nagradi. Dobiti nagradu u Cannesu, za međunarodnu zajednicu umjetnika, oduvijek je predstavljalo najveći uspjeh u filmskoj umjetnosti', rekla je za strane medije.

Na svečanost uoči ceremonije otvaranja festivala stigla je odjevena u outfit koji je pravo oličenje elegancije na francuski način.

74-godišnja glumica odjenula je elegantno bijelo odijelo koje je oličenje sofisticiranih kombinacija kakve priliče rivijeri. Hlačama na crtu i oversized sakou glumica je pridodala elegantnu košulju na tamnoplave prugice, a kragnu je 'frajerski' izbacila van.

Kako bi cijeli outfit bio još upečatljiviji i stilski zanimljiviji, Streep se odlučila za srebrne stiletto cipele, ali i za velike crne sunčane naočale i slamnati šešir sa širokim obodom.

  • +3
Meryl Streep Izvor: Profimedia / Autor: Simone Comi / ipa-agency.net / IPA / Profimedia