LATINO BOŽICA

Istaknula dekolte i pohvalila se trbušnjacima iz snova: Jennifer Lopez nikad nije izgledala bolje

09.07.2018 u 11:34

Bionic
Reading

Jennifer Lopez ponosi se svojom zavidnom figurom koja je rezultat kombinacije treninga i zdrave prehrane, pa često nosi smjele kombinacije koje otkrivaju njezine besprijekorne trbušnjake

Lijepoj Latini, koja će ove godine proslaviti 49. rođendan, fotografi ne daju mira pa im nije promaknula ni u šetnji ulicama Malibua.

Atraktivna brineta mamac je za poglede štogod da odjene te ne čudi da je veliki uzor mnogim djevojkama i ženama koje obožavaju njezin seksi stil odijevanja.

'Jenny from the Block' privlačila je poglede u još jednom savršenom ljetnom stajlingu.

  • +8
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Slavna glumica i pjevačica kombinirala je hlače visokog struka sa sivim prugicama i odgovarajući seksi topić, a odličan stajling začinila je kratkim bijelim bolerom.

  • +12
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Trendi look upotpunila je svojim zaštitnim znakom, velikim naušnicama ringovima, kakvima je vjerna od početaka svoje karijere, bež sandalama s remenčićima i velikom torbom u sivo-crnim tonovima s potpisom Chanela.

Lijepa Jennifer, slažu se svi, nikad nije izgledala bolje, a razlog je vjerojatno i nova ljubav - sportaš Alex Rodriguez, s kojim je u vezi od početka 2017.

Nakon dva braka čini se da se zavodljivoj Njujorčanki ne žuri izgovoriti sudbonosno 'da'.

'Vodimo zbilja prekrasan i ispunjen život. S našom djecom i poslovima osjećamo se blagoslovljenima. Nije nam potrebno ništa više u ovom trenutku', rekla je u jednom ranijem intervjuu vlasnica velikog ovogodišnjeg hita 'Dinero'.

  • +7
Jennifer Lopez u haljini na preklop Izvor: Profimedia / Autor: N.N.