TRAPER NA TRAPER

Mama i kći, rukom pod ruku, pokazale kako se nosi trend koji ili volite ili ne podnosite

15.05.2024 u 08:31

Bionic
Reading

Uvjereni ste da su 'all denim' kombinacije, odnosno lookovi koji uključuju traper od glave do pete, rezervirani samo za 20-i-nešto-godišnjakinje?

Razuvjerit ćemo vas u trenu da niste u pravu jer traper, ta vječna tkanina, doista je prikladan za svaku dob, bez obzira jeste li u 20-ima ili pak dio 50 plus populacije.

Da je to tako, na najbolji mogući način pokazuju fantastični stajlinzi 50 plus modne ikone Grece Ghanem i njezine kćeri Cheyenne, s kojom dijeli ljubav prema modi.

Sjedokosa modna blogerica i ljupka Cheyenne izgledale su sjajno u all denim stajlinzima prigodno za Majčin dan, a koji je diljem svijeta obilježen 12. svibnja.

JENNIFER CONNELLY

Zvijezda 'Top Guna' blistala u stajlingu koji 'skida' godine

Pogledaj galeriju

Grece je svoj cool kombinezon, koji briše godine u trenu i ističe njezinu skladnu figuru, bez greške spojila s kožnom torbicom i efektnim cipelama na petu, dok je njezina kći uskočila u košulju ležernog kroja i apsolutni must have ove sezone - dugu suknju od trapera.

Cheyenne je ovaj besprijekorni outfit, prikladan za brojne situacije, od poslovnih do večernjih, spojila s chic bijelim kožnim sandalama ravnih potplata brenda Ganni.

Premda će ove godine Grece, modna ikona iz Montreala, kamo se preselila iz rodnog Libanona, proslaviti okrugli 60. rođendan, svoj stil, kako je i sama objasnila u ranijem intervjuu, nije puno mijenjala tijekom godina te uvijek iznova oduševljava modnim kombinacijama na svom profilu na Instagramu, na kojem ima rastuću vojsku obožavatelja, pa ni ovoga puta nisu izostale pohvale.

'Moj najdraži dvojac', 'Predivne ste', 'Tako lijepe', samo su se nizali komplimenti na račun ova dva sjajna all denim stajlinga.