tako chic

Može li bolje? Najtrendi jakna sezone i hit cipele - ovaj stajlng 'ukrale' bi joj i Francuskinje

16.05.2024 u 11:59

Bionic
Reading

Svakim svojim pojavljivanjem Olivia Palermo uspije oduševiti modnom kombinacijom, a ovog puta j pokazala chic na kojem bi joj pozavidjele i Francuskinje

Prijelazno vrijeme uvijek je izazovno po pitanju modnih kombinacija, no tom izazovu itekako je dorasla Olivia Palermo. Američka poslovna žena i višegodišnja međunarodna referenca u svijetu mode svojim modnim kombinacijama, bilo da se radi o crvenom tepihu ili casual dnevnim kombinacijama baš uvijek oduševi. Ovog puta je na ulicama New Yorka 'uhvaćena' u besprijekornoj kombinaciji, toliko chic da bi joj na njoj pozavidjele i Francuskinje.

U jednom stajlingu uspjela je spojiti gotovo sve vladajuće trendove, a pri tome zadržati tako elegantnu ležernost. Preko vječne bijele košulje prebacila je ultimativni sezonski hit – bomber jaknu oversized kroja i u crnoj boji. Naime, bomber jakne prometnule su se u hit sezone nakon što smo ih vidjeli na gotovo svim modnim revijama i u stajlinzima trendseterica koje su dokazale njihovu praktičnost.

Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ovu jaknu obožavaju trendseterice poput Hailey Bieber, koja diktira nove modne trendove, a nosi je najčešće uz mokasinke i klasične majice, s naglaskom na isticanje predimenzionirane siluete. A nije joj odoljela ni Gigi Hadid te niz modnih zaljubljenica u street style koje su nas uvjerile da je riječ o komadu zbog čije investicije nećete zažaliti.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Uz ovaj sezonski hit Olivia Palermo nosile je neizostavne cipele sezone – mokasinke, a ona ih bira u crnoj boji, lakirane i pomalo preppy stila. A na samom kraju našle su se tu savršene traperice za proljetne dane – u tamnom traperu s prošivenom linijom za elegantniji look, s nogavicama koje se blago šire i zahvaljujući kraćem kroju otkrivaju sjajne cipele.

  • +29
Proljetne jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: promo