JULIETTE BINOCHE

Nakon modnog gafa na crvenom tepihu francuska diva iskupila se besprijekornim izdanjem

17.05.2024 u 09:43

  • +2

Juliette Binoche

Izvor: Profimedia / Autor: SGP / DDP USA / DOMINE JEROME/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Zbog raskošne haljine s potpisom Diora na otvaranju flmskog festivala u Cannesu, francuska glumačka diva našla se na meti modnih kritičara, što se ne može reći za izdanje koje je uslijedilo

Na otvaranju Filmskog festivala u Cannesu, Juliette Binoche imala je čast uručiti počasnu Zlatnu palmu kolegici Meryl Streep, što je učinila u crvenoj haljini otvorenih ramena s potpisom Diora.

Spomenutom kreacijom, kao i frizurom mokrog izgleda, nije naišla na odobravanje modnih kritičara, no dojam je popravila već druge večeri festivala.

Francuska diva pojavila se na dobrotvornoj gala svečanosti u luksuznom hotelu Carlton odjevena u bezvremensku kombinaciju, s kojom su modne greške dokazano svedene na minimum.

Elegantni primjerci bijelih odijela posljednjih tjedana uvjerljivo dominiraju izdanjima dama iz svijeta slavnih, a jednom takvom nije odoljela ni 60- godišnja Binoche.

Stvoren od strukiranog sakoa naglašenih ramena i hlača širih nogavica, kombinirala ga je uz tanku bluzu bijele boje, dok je pažljivo isfeniranu frizuru oplemenila decentnim parom crno-bijelih naušnica.