marta ortega

Šefica Zare pokazala i nove sandale: Ovo je model koji će se razgrabiti s polica

20.05.2024 u 22:38

Bionic
Reading

Nasljednica modnog carstva Inditexa Marta Ortega najbolja je ambasadorica svojih brendova Zare i Massima Duttija, a pokazala je to i tijekom konjičkog turnira koji se održava u Madridu gdje je servirala je stajling vrijedan kopiranja od glave do pete

Kći Amancia Ortege i prva žena Zare, Marta Ortega redovito prisustvuje Longines Global Champions Touru i tako jasno daje do znanja kako je velika zaljubljenica u jahanje. A za dolazak na konjički turnir, na koji je povela i svoje najmlađe dijete, sinčića starog nepunih šest mjeseci.

A kao najveća ambasadorica svog brenda, ova moćna poslovna žena i ovog je puta odabrala stajling sastavljen od fantastičnih komada koje će trendseterice zasigurno odmah poželjeti u svom ormaru. Tako se u centru pažnje našao Martin totalno crni look koji osvaja od glave do pete, a potpisuje ga odjeća iz Zare i sandale Massimo Dutti.

Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Osnovu stajlinga činili su pončo i široke culotte hlače. Mrežasti pončo dio je Zarine nove kolekcije vojničke estetike, nazvane SRPLS, koju promovira kći Amancia Ortege. Ona je i najbolja ambasadorica SRPLS odjevnih predmeta i kad god je to moguće, nosi ih na modnoj reviji ili u šetnji ulicom. U ovom slučaju, za posjet konjičkom turniru u Madrid.

Pončo se prodaje za 70 eura u internetskoj trgovini tvrtke, a riječ je o perforiranom pletenom ponču izrađen od crnog platna i pamučne pređe, s podesivom kapuljačom s vezicama, rukavima ispod lakta i odgovarajućim završecima. Uz njega Marta nosi hlače iz Zara basic linije, riječ je o neizostavnom modelu visokog struka sa širokim nogavicama i skraćenim porubom koje su dostupne za 30 eura.

A najviše pažnje privukle su sandale, a riječ je o Massimo Dutti modelu koji se prodaje po cijeni od 129 eura. Asimetričnog dizajna ovo su sandale savršene za bezvremensku garderobu, dok njih svestrani stil omogućuje kombiniranje s različitim tkaninama i lookovima. Izrađene od kože, dolaze sa idealnom potpeticom visine 5,5 cm i predstavljaju model koji se nosi baš čitavo ljeto.

  • +17
Bijele haljine iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo