uzorak leoparda

Tako chic: Ovakve tenisice i cipele u trenu podižu svaki stajling

15.05.2024 u 05:56

Bionic
Reading

Obuća sa životinjskim uzorkom iznimno je popularna ove sezone, a riječ je o sjajnoj investiciji jer ovaj dizajn nikad ne izlazi iz mode

Uzorak leopardovih točkica jedan je od motiva koji nikad ne izlaze iz mode, a ove proljetno-ljetne sezone posebno je aktualan, kako na odjeći, tako i na obući - što je relativna novost u modnom svijetu.

Naime životinjski print relativno je rijedak uzorak na tenisicama i cipelama, ali ove sezone niz luksuznih modnih kuća upravo je u ovom dizajnu predstavio najnovije modele obuće.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Nina Ricci, Dolce & Gabbana i Celine gotovo su se u potpunosti oslonili na ovaj motiv dok je Saint Laurent otišao korak dalje salonkama na špic petu s lakiranim sjajem, a one su već postale predmet žudnje modnih ovisnica.

No u svemu se ponajviše ističu briljantne cipele uvijek inovativne Wales Bonner (surađivala je s Adidasom na sambicama). Dizajnerica donosi niske espadrile sa špic vrhom i mekanim pokrovom, ukrašenim elegantnim, prozirnim kristalima u obliku suza.

Bonner je i jedan model Samba odjenula u leopardovo ruho, a upravo su ove tenisice postale viralan hit 2023. godine na društvenim mrežama. Iako su i dalje popularne, dizajnom točkica konkuriraju im New Balanceovi modeli koji dolaze s logom u ovom chic stilu.

Kada je riječ o balerinkama, Alaia nastavlja s inovacijama te donosi atraktivan model prekriženih remenčića, a u sličnim cipelama vidjeli smo i španjolsku trendsetericu Blancu Miro te Jeanette Madsen.

Za najelegantnije stajlinge birajte salonke s leopardovim uzorkom - pravi modni klasik u koji se uvijek isplati uložiti jer vam nude mogućnost da u jednom potezu podignete svaki stajling.

Upravo to najveća je čar obuće sa chic životinjskim točkicama. Naime, bilo da nosite cipele, balerinke ili tenisice ovog dizajna, uz njih ćete garantirano u trenu transformirati i najobičniju modnu kombinaciju te je podići na razinu visokog stila.