ŠTO REĆI?

Bizarna izjava Courteney Cox o Matthewu Perryju: ‘Često me posjećuje’

20.05.2024 u 13:24

Bionic
Reading

Sedam je mjeseci prošlo od iznenadne smrti holivudskog glumca Matthewa Perryja, od čega se još uvijek nisu oporavili najveći obožavatelji hit serije 'Prijatelji', koja ga je proslavila. No, sudeći po posljednjoj izjavi njegove supruge s malih ekrana, Courteney Cox, s njegovim se gubitkom ni ona još nije pomirila

Obilježavajući 20. godišnjicu finalne sezone hit serije 'Prijatelji', uz koju su odrastale generacije, ali je i dalje rado gledaju neki novi naraštaji, Courteney Cox, koja je u seriji glumila Monicu Gellar, prisjetila se njihovog pokojnog prijatelja Matthewa Perryja, odnosno Chandlera Binga.

'Zahvalna sam što sam mogla tolike godine raditi i biti toliko bliska s njim. Često me posjećuje, ako vjerujemo u to', rekla je 59-godišnja Courteney Cox u intervjuu za CBS Sunday Morning i potom dodala:

'Razgovaram s mamom, tatom, Matthewom. Osjećam da je puno ljudi oko nas koji nas vode. Osjećam da je Matthew sigurno tu.'

  • +3
Courteney Cox i Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Courteney Cox deset je sezona glumila s Perryjem, a u konačnici se njezin lik Monice Gellar i udao za Chandlera Binga.

Podsjetimo, Matthew Perry pronađen je mrtav 28. listopada 2023. u jacuzziju, u svom domu u Pacific Palisadesu, u Kaliforniji. U trenutku smrti imao je 54 godine, a autopsija je pokazala da je preminuo od 'akutnih učinaka ketamina'.