SVE SE SJAJI

Da su dijamanti najbolji ženini prijatelji, dobro zna i Zrinka Cvitešić

24.04.2023 u 10:40

Bionic
Reading

Zahvaljujući ulozi Tatiane Moskalev, Zrinka Cvitešić je glumeći u hit seriji 'The Power' imala priliku nositi i dijamantni nakit, a na svom profilu na Instagramu pohvalila se skupocjenim ukrasima

Da je itekako zadovoljna svojim posljednjim internacionalnim uspjehom i snimljenom serijom 'The Power', u kojoj je glumila rame uz rame s Toni Collette, naša Zrinka Cvitešić ne krije.

Uloga Tatiane Moskalev, prve dame moćnog moldavskog diktatora, koja odluči da više neće biti pasivni promatrač svojih životnih okolnosti i čiji lik zapravo simbolizira podčinjene žene diljem svijeta koje su spremne moć nad vlastitim životom vratiti u svoje ruke, ne birajući sredstva na putu do samostalnosti i slobode, Zrinki je odlično sjela.

A koliko je zadovoljna svime što je postigla, govore i njezine česte objave upravo o seriji na društvenim mrežama. Ovoga je puta podijelila nekoliko fotografija koje je sama snimila na setu.

Na prvoj fotografiji njezino je lijepo lice, pomno našminkano, dok ostale pokazuju njezine manikirane nokte. No ono što je zajedničko svim fotografijama i što je zapravo u prvom planu je nakit koji je, zahvaljujući upravo ulozi Tatiane, imala prilike nositi tijekom snimanja.

  • +3
Zrinka Cvitešić Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Zrinka je uz hashtagove, u kojima je izrekla čuvenu rečenicu da su 'dijamanti najbolji ženini prijatelji', napisala: 'Neki od dijamanata koje sam nosila kao Tatiana Moskalev u 'The Poweru'.'