GDJE JE HOLIVUDSKI MILJENIK?

Ines De Ramon proslavila svoj rođendan u LA-u, no Brada Pitta nije bilo na vidiku

22.12.2023 u 11:54

Bionic
Reading

Djevojka Brada Pitta, Ines De Ramon, proslavila je svoj 34. rođendan s prijateljima i kolegama u Los Angelesu, samo nekoliko dana nakon 60. rođendana svog dečka, no on im se nije pridružio na slavlju

U omiljenom restoranu celebrityja, E Baldi, smještenom na Beverly Hillsu, djevojka Brada Pitta, Ines De Ramon, proslavila je sa svojim prijateljima i kolegama svoj 34. rođendan.

Slavlje je održano samo dan nakon što je Pitt proslavio svoj 60. rođendan u Los Angelesu, a fotografije možete vidjeti ovdje.

Ines De Ramon za svoje je društvo rezervirala odvojeni, privatni dio restorana, a od prijatelja je dobila prekrasni buket ružičastih i bijelih ljiljana te mnoštvo poklona koje je smjestila u vrećicu Neiman Marcus.

  • +3
Ines de Ramon i Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Za svoje rođendansko slavlje odabrala je kaput haljinu u boji burgundca, guste, crne grilonke i par lakiranih mokasinki, kakve su trenutno najveći hit kod zaljubljenica u modu.

POPUT BENJAMINA BUTTONA

Tko bi mu dao 60? Pogledajte kako se Brad Pitt mijenjao kroz godine

Pogledaj galeriju

Ines je slavila samo dan nakon što je pomogla svom dečku Bradu Pittu da proslavi svoj okrugli, 60. rođendan u Los Angelesu, no njega na njezinoj proslavi ipak nije bilo.