NEVOLJE U RAJU

Još jedan bračni krah? 47 dana Jennifer Lopez i Ben Affleck nisu viđeni zajedno

17.05.2024 u 09:32

Bionic
Reading

U jeku sve glasnijih šuškanja o problemima u braku Jennifer Lopez i Bena Afflecka, svjetski mediji prelistali su fotografije snimljene posljednjih tjedana te su ustvrdili kako slavni par već 47 dana nije snimljen zajedno u javnosti, što itekako podgrijava tvrdnje o mogućem razvodu

Nakon što je Jennifer Lopez sama stigla na Met Galu, a potom snimljena i u razgledavanju novih nekretnina, američki mediji zbrojili su dva i dva i shvatili kako u braku ove latino dive i holivudskog glumca Bena Afflecka postoje problemi. Potom su malo prevrtili fotografije unatrag te su shvatili kako čak 47 posljednjih dana par nije snimljen zajedno.

Možda to ne bi trebalo biti ništa čudno, no kada znamo da su, otkako su ponovno 2021. obnovili svoju vezu koristili javni prostor za dokaz svoje ljubavi, jasno je kao dan da je došlo do nevolja u raju.

Posljednji put par je snimljen zajedno 30. ožujka u New Yorku, kada su ih fotografi uslikali kako se drže za ruke. Nakon toga Jennifer Lopez još je neko vrijeme provela u New Yorku sama, radeći na promociji svog novog filma 'Atlas', ali i priremajući za ovogodišnju Met Galu, gdje je bila domaćica.

OVAKO ZAPRAVO IZGLEDA

Šokirala prolaznike: Evo kako Jennifer Lopez izgleda bez šminke i svih umetaka za kosu

Pogledaj galeriju

Svo to vrijeme Bena Afflecka nije bilo u blizini. On je vrijeme provodio na Zapadnoj obali, snimajući nastavak filma 'Računovođa', ali i gostujući u Netflixovom showu Roast, gdje je bio gost u epizodi posvećenoj Tomu Bradyju. Njegovo pojavljivanje tamo izazvalo je pozornost medija ponajviše zbog njegovog lica koje je, bilo je očito, 'osvježeno' botoksom.

NA ULICAMA NEW YORKA

Roza i crvena savršen su spoj, što je stajlingom dokazala Jennifer Lopez

Pogledaj galeriju

Par, koji je od 2002. do 2004. punio naslovnice tabloida svojom Bennifer romansom, ponovno su započeli ljubavnu vezu 2021., a godinu kasnije stali su ipred oltar. Sve od tada nisu se javno ustručavali pokazivati svoju ljubav i dijeliti strastvene poljupce pred objektivima paparazza, a o njihovoj ljubavnoj priči Jennifer se raspričala i u svom dokumentarcu 'The Greatest Love Story Never Told'.