TATjANA BLATNIK

Najavila razvod od grčkog princa pa uživala u društvu svekrve

28.04.2024 u 13:46

Kraljica Anne-Marie i princeza Tatjana od Grčke

Izvor: Profimedia / Autor: Aristidis Vafeiadakis / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Grčka kraljica Anne-Marie i sad već bivša snaha zajedno su u opuštenoj atmosferi ovog petka prisustvovale ceremoniji predaje olimpijskog plamena Francuskoj

Najavivši razvod, grčki princ Nikolaos i princeza Tatjana govorili su o 'prijateljskom dogovoru' i 'odluci donesenoj s puno međusobnog poštovanja'.

Odsutnost neprijateljstva uslijed razvoda potvrđena je već tjedan dana kasnije, kada se vidno raspoložena bivša grčka kraljica Anne-Marie pojavila u društvu svoje, sada već bivše, snahe Tatjane Blatnik.

Ove dame s kraljevskog dvora u Ateni su prisutvovale ceremoniji predaje olimpijskog plamena Francuskoj. Za tu prigodu, Anne-Marie od Grčke bila je odjevena u otmjenu crno-bijelu haljinu na točkice s malim sivim sakoom, dok je princeza Tatjana svoje formalno izdanje kreirala kompletom od bluze i širokih, električno plavih hlača s potpisom lokalnog brenda Zeus+Δione.

Nepogrešivo prijateljstvo

Ljubav između princeze Tatjane i grčkog princa Nikolaosa započela je nakon susreta 2003. godine u Švicarskoj. Sedam godina kasnije na otoku Spetses, par se zakleo na vječnu ljubav koja je ovih dana prekinuta.

'Princ Nikolaos i princeza Tatiana odlučili su raskinuti svoj brak nakon 14 zajedničkih godina. Bila je to teška odluka za oboje i oni i dalje osjećaju duboku zahvalnost, poštovanje i ljubav jedno prema drugom', navodi se u službenom priopćenju grčke kraljevske obitelji, u kojem također stoji:

'Iste vrijednosti poštovanja i razumijevanja činit će osnovu njihovog odnosa u budućnosti, njegovat će duboko i iskreno prijateljstvo. Nastavit će živjeti i raditi u Grčkoj, mjestu gdje se oboje osjećaju kao kod kuće. Obitelj će uvijek biti na njihovoj strani.'

  • +2
Princeza Tatjana i Princ Nikolaos Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia