obožavaju ga

Pljušte reakcije poznatih na plemeniti potez Baby Lasagne: 'Heroj kojeg smo trebali'

17.05.2024 u 10:28

Bionic
Reading

Marko Purišić osupnuo je sve kad je objavio da odbija 50.000 eura koje mu je vlada ponudila za odličan uspjeh na Eurosongu i promociju naše zemlje, a Hrvati su preplavili društvene mreže pohvalama glazbeniku zbog njegovog poteza. Među njima su naravno i brojni poznati

Ubrzo nakon vijesti o nagradi Vlade, Baby Lasagna je na Instagramu napisao zašto novac ne želi prihvatiti, a objasnio je i svoje razloge. Od sportaša, glumaca, voditelja, glazbenika.. nema tko se nije osvrnuo na taj Lasagnin potez i dijele istu njegovu objavu. Mnogi nisu iznenađeni jer je miljenik nacije već pokazao svoju skromnost i poniznost.

Darijo Srna podijelio je njegov status i pored njega poručio kako je Umažanin 'Primjer za mnoge'. 'Moram ovo tu staviti. Nestvarno. Heroj kojeg smo trebali', napisala je Ida Prester.

'Naklon do poda! Chapeau! Hvala roditeljima na ovakvoj djeci. Moje poštovanje', napisao je Dubravko Šimenc, a Anja Šovagović Despot je komentirala sa: 'Bravo Marko, srce naše'. Nataša Janjić Medančić je poručila da je Baby Lasagna 'junak našeg doba', a Tončica Čeljuska kratko napisala da je 'predivan'.

Spektakl: Baby Lasagna na koncertu uoči finala Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic Pixsell

'Taman kad smo pomislili da nas ne može više iznenaditi i drinuti...', oduševljenje ne skriva ni Martina Tomčić Moskaljov. Slično je komentirala i Mirna Maras Batinić: 'Kad pomisliš da nas ne može više oduševiti, on napravi ovo'. Lasagninu objavu uz emotikone srca, bez prevelikih riječi su podijelile i Franka Batelić, Sandra Perković, Luka Nižetić.

spektakularna atmosfera

Hrvatske zastave i publika u transu: Evo kako je Baby Lasagna rasturio na koncertu

Pogledaj galeriju