posebna lica u publici

Taylor Swift održala poseban koncert u Parizu, a rijetki znaju zašto je tako bitan

13.05.2024 u 09:12

Bionic
Reading

Popularna američka glazbenica krenula je s europskim dijelom turneje, a prva postaja upravo je Grad ljubavi - Pariz! U Grad ljubavi stigla je i njezina ljubav, točnije igrač američkog nogometa Travis Kelce, a njegov je dolazak obilježen posebnim brojem

Počeo je europski dio turneje o kojoj se najviše priča... 'The Eras Tour' napokon je stigao u susjedstvo, točnije u parišku La Défense Arenu. U koncert su sada uključeni i novi hitovi s novog albuma, a nedjeljni koncert skrivao je posebno značenje zbog kojeg su Taylor Swift došli podržati bliski prijatelji, ali i Travis Kelce.

Osim tisuće obožavatelja, na koncert je stigla i Taylorina bliska prijateljica Gigi Hadid koja je na koncert povela Bradleyja Coopera, a s njima se zabavljao i Travis Kelce kojem je Swift nekoliko puta tijekom trajanja koncerta uputila pogled.

Dolazak Travisa Kelcea na upravo ovaj nedjeljni koncert nije slučajnost jer je uspješna glazbenica baš u nedjelju obilježila 87. koncert ove turneje, što je isti broj dresa koji Kelce nosi u NFL-u. Dolazak popularnog sportaša na koncert bio je prvi njegov dolazak na europski dio turneje koja će trajati do sredine kolovoza.

Osim Travisa, koji je posebno uživao u pjesmi 'So High School' koja pjeva o uzbudljivoj tinejdžerskoj romansi te je navodno nadahnuta baš njihovom ljubavnom pričom, u publici se vidno zabavljala Gigi koja je plesala s rukama u zraku uživajući u uspjehu Taylor Swift koja koncertima ispisuje povijest.

ljubav je u zraku

'Uhvaćeni' na spoju: Taylor Swift i Travis Kelce ove zaljubljene poglede nisu mogli sakriti

Pogledaj galeriju