pristaje na sve

Evo što je sve Luka Modrić odlučio žrtvovati, samo da ostane u Realu

18.05.2024 u 08:11

Bionic
Reading

Španjolski mediji iz sata u sat donose nove informacije u vezi mogućeg ostanka ili odlaska Luke Modrića (38) iz Real Madrida na kraju sezone. Za sada službeno nema nikakvih konkretnih potvrda, no čini se kako su obje strane blizu konačnog dogovora

Jasno je i glasno Luka Modrić (38) već odavno rekao kako karijeru želi nastaviti i završiti u redovima Real Madrida.

Bez obzira na to što mu krajem lipnja završava ugovor s 'kraljevima', još se ne zna odluka predsjednika Florentina Pereza koji je već nekoliko puta naglašavao kako bi želio da Luka ostane. No, u isto vrijeme Perez mora misliti i na budućnost kluba, pa 'senatori' u tom omjeru snaga ipak gube bitku. To je slučaj i s Modrićem, a španjolski mediji sad tvrde kako će kapetan 'vatrenih' doslovno pristati na sve, samo da ostane u Realu.

Neki idu toliko daleko da su spremni tvrditi kako su se Modrić i čelnici Reala već sve dogovorili, da će Luka ostati na Santiago Bernabeu i sljedeće sezone.

Navodno je do usmenog dogovora došlo nakon trosatnog sastanka koji je u srijedu održan u Realovom kampu u Valdebebasu. Modrić je klupske čelnike još jednom podsjetio da mu je cilj ostati u redovima 'kraljeva', jasno je izrazio želju da želi potpisati novi ugovor i odigrati još jednu sezonu za Real.

Uz tu informaciju tvrde kako se Modrić odlučio maksimalno žrtvovati te je pristao na smanjenje plaće od čak 50 posto u idućoj sezoni. To znači da će ostati za godišnju plaću od samo pet umjesto dosadašnjih 10 milijuna eura! Španjolci tvrde kako će to onda definitivno biti i Modrićeva oproštajna sezona nakon koje odlazi u zasluženi igračku mirovinu.

Ovu je priču sa svoje strane na društvenim mrežama potvrdio i stručnjak za transfere Fabrizio Romano.

'Luka Modrić je obavijestio Real Madrid o tome da želi ostati u klubu i potpisati novi ugovor. Novci nisu bitni, Modrić je rekao Realu da svakako namjerava ostati. Modrić je već odbio dvije velike ponude jer čeka Real. Sad je sve na Realu', objavio je Fabrizio Romano.