senzacija s poljuda

Legenda Hajduka prekida karijeru i postaje sportski direktor 'bilih'

18.05.2024 u 14:16

Bionic
Reading

Nastavlja se totalna reorganizacija Hajduka. Na Poljudu će ovog ljeta opet biti velikih promjena, a najveća je ta da će funkciju sportskog direktora preuzeti jedna od legendi 'bilih', napadač koji je ove sezone još uvijek aktivan igrač

Rezultatski krah Hajduka donio je smjenu u upravljačkoj strukturi kluba, Lukša Jakobušić je odstupio, a novi predsjednik 'bilih' postao je Ivan Bilić. S Jakobušićem je otišao i trener Mislav Karoglan, a momčad do kraja sezone vodi Jure Ivanković.

Uz to je na kraju sezone najavljen odlazak i sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa, pa će na Poljudu sigurno zapuhati neki novi vjetrovi. Dolazak novog trenera i sportskog direktora trebali bi 'razdrmati' klub i još jednom krenuti u napad na toliko željenu titulu. Baš je zbog toga funkcija sportskog direktora izuzetno važna i osjetljiva, pa se traži osoba bliska klubu, 'domaći' čovjek koji razumije mentalitet sredine koja ne prašta pogreške...

A prve naznake za to su informacije koje govore kako će Nikoličiusa zamijeniti legenda Hajduka, napadač koji je ove sezone još uvijek aktivan igrač!

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Naime, s Poljuda za sada stižu neslužbene najave kako će novi sportski direktor postati nitko drugi do Nikola Kalinić (36).

Istina, Kale je u ovom trenutku najozbiljniji kandidat za tu funkciju jer su se 'bilima' javila još neka zanimljiva imena. No, izvori bliski čelnim ljudima Hajduka tvrde kako je Kalinić praktički već 'sjeo' u fotelju sportskog direktora i čeka se samo kraj sezone za službenu potvrdu.