OPET JE TEMA U MEDIJIMA

'Luka Modrić odigrat će zadnjih pet utakmica u Realu i napustit će klub'

11.05.2024 u 12:46

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, 38-godišnji Luka Modrić, još uvijek nije definirao svoj status u Realu. Naime, u lipnju ove godine ističe mu ugovor, a zasad novi nije potpisao. I mediji sada samo mogu nagađati gdje će Modrić igrati sljedeće sezone

Nakon tekstova u kojima se pisalo o Modrićevom razočarenju zbog male minutaže, ali i čestih hvalospjeva u zadnje vrijeme na račun njegove prezentacije, zbog kojih se i Carlo Ancelotti često morao pravdati pred novinarima, stekao se dojam da će hrvatski reprezentativac sigurno ostati u Realu barem još sljedeću sezonu.

Naravno, teško je znati što je istina, jer što se događa u kancelarijama Santiago Bernabeua i na terenima u Valdebebasu znaju samo izravni akteri priče - Modrić, trener Ancelotti i predsjednik Perez.

Nama preostaje jedino da pratimo španjolske medije, odnosno novinare koji su - bliski(ji) Kraljevskom klubu.

Pa je tako ove subote Ramón Álvarez de Mon, urednik u novinama Okdiario ali i komentator na Radio Marci objavio kako Modrić igra zadnje utakmice u Realovom dresu.

'Nacho Fernández neće nastaviti u Real Madridu, a sve govori da neće ni Luka Modrić. Hrvatska legenda odigrat će zadnjih pet utakmica u Real Madridu, a potom će napustiti klub.

Ostavit će slobodan svoj broj 10, koji će preuzeti Kylian Mbappé. Jako je bolan rastanak, jer nakon toliko godina i toliko uspjeha u klubu, navijači i igrač stvorili su vječnu vezu.

I oprostit će se od njega kao od legende. U sljedećim će utakmicama tisuće madridskih navijača moći iskazati svoje poštovanje i naklonost prema njemu. Zasigurno će mu pljeskati i navijači ostalih momčadi, kao što su to činili posljednjih godina.

Težak je i tužan rastanak, ali svi misle da je tako najbolje. Na početku sezone bilo mu je vrlo teško prihvatiti sporednu ulogu, iako je s vremenom i to prihvatio.

U sljedećoj sezoni očekuje se da će igrati još manje, jer bi se mogla promijeniti shema momčadi, pa bi igrali s tri vezna igrača'.

Ponavljamo, teško je znati što je istina, ali sigurni smo da će Modrić izabrati što želi.