Gjensidige kupa

Razočarani izbornik Dagur Sigurdsson nakon poraza priznao: Izgubili smo se...

09.05.2024 u 22:09

Bionic
Reading

Napravili smo puno tehničkih pogrešaka, a Norvežani su nas kažnjavali i zasluženo pobijedili, rekao je izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Dagur Sigurdsson nakon teškog 32:26 poraza Hrvatske od Norveške u prvom susretu Gjensidige kupa u Oslu

'Dobro smo otvorili utakmicu. Kontrolirali smo situaciju, ali kada je Norveška pojačala ritam svoje igre i počela igrati brže izgubili smo se. Bilo je jako puno pogrešaka u našoj igri, moralo je ovako završiti. Idemo dalje, ovo je turnir na kojem želim vidjeti širinu naše momčadi i da bolje ocijenim neke igrače', komentirao je težak poraz hrvatski izbornik Dagur Sigurdsson te dodao:

'Nedostajali su nam Cindrić i Karačić zbog ozljeda. To su iskusni igrači, nadam se da ćemo ih moći koristiti za vikend.'

Najbolji strijelac u redovima Hrvatske bio je Ivan Martinović s osam golova.

'To je bio takav dan. Od početka nije bilo pravog intenziteta u našoj igri, a tehničke pogreške su nas pokopale. Nismo imali pravi fokus, ni u obrani ni u napadu. Norveška je sve to iskoristila i zasluženo pobijedila. Idemo pogledati snimku susreta i popraviti sve u iduća dva dvoboja', rekao je Martinović, a s njim se složio i Zvonimir Srna opisujući poraz od Norvežana:

'Nismo bili dobri. Nismo na terenu radili ono što smo se dogovorili i kako smo, primjerice, odigrali kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre. Puno je grešaka bilo u igri, bila je to ona neka stara Hrvatska', kazao je Srna.