LJETNI LJUBAVNI HOROSKOP

Ovan

04.07.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Ovan

Tijekom ljeta 2013. ljudima rođenima u znaku Ovna bit će od velike važnosti održati ravnotežu. Nećete mariti za retrogradni Merkur, a Venera vam se nalazi u petoj kući ljubavi i romanse te to treba iskoristiti!

Od početka pa do 22. srpnja željet ćete iskoristiti priliku za prvi spoj s nekim tko vam se sviđa jer će osjećaji biti prejaki da biste čekali da Merkur promijeni smjer. No bit ćete posve sigurni kakva je situacija s tim odnosom nakon što se Merkur iz retrogradne vrati u direktnu poziciju, a Venera u vašoj petoj kući kao da uživa u jagodama i šampanjcu - to je dobitna, slasna kombinacija koju ćete sigurno okusiti, bez obzira na cijenu. Mars, vaš vladajući planet, ući će u vaše polje ljubavi tek 27. kolovoza pa ćete ostatak ljeta biti zainteresirani samo za uživanje.

Premda će ljubav odigrati važnu ulogu u vašem ljetu ove godine, vjerojatno će ipak biti riječ samo o avanturi, a ne o dugotrajnoj ljubavi. Ne zaboravite na obitelj i prijatelje uživajući u ljetnoj aferi te provedite neko vrijeme s njima. Oni će biti tu za vas i kad ljeto, a s njim i lude avanture, završi.

Pripazite i na svoje zdravlje ovog ljeta te nemojte pretjerati s alkoholom ili pak roštiljem. Ne brinite se, jesen vam priprema nove avanture i nova iznenađenja.