LJETNI LJUBAVNI HOROSKOP

Škorpion

04.07.2013 u 11:45

Bionic
Reading

Škorpion

Ljubavna situacija će vam se i dalje činiti kao beskrajan niz testova. Sa Saturnom u vašem znaku, zajedno s proljetnim pomračenjima smještenima u području vaših odnosa i veza, prilagodbe u vezi bit će neizbježne. Trudite se preuzeti odgovornost za sebe i svoje odluke koje itekako utječu na vašeg partnera. Nasreću, do kraja ljeta osjećat ćete da su se stvari konačno posložile na tom polju.

Venera će boraviti u Škorpionu od 11. rujna, a 18. istog mjeseca povezat će se sa Saturnom i Plutonom i tada ćete shvatiti da prava ljubav može sve izdržati.

Ovo ljeto u svakom slučaju neće biti igrarija za vas. Dosad ste bili jako zaposleni i to će se nastaviti. Umjesto da uzmete dugačak godišnji, zadovoljit ćete se i produljenim vikendima. Dobra vijest je da će novac nastaviti stizati, ali nećete imati ambicija trošiti nemilice, već ćete ga radije čuvati za buduće planove. Pri kraju ljeta mogli biste upoznati nekoga vedre naravi tko će unijeti puno smijeha u vaš život. Shvatit ćete da imate puno više zajedničkog nego što ste to u početku mislili. Smijte se više - i sebi i drugima.