LJETNI LJUBAVNI HOROSKOP

Djevica

04.07.2013 u 11:39

Bionic
Reading

Djevica

S obzirom na to da Merkur vlada vašim znakom, na početku ljeta mogli biste se osjećati lošije nego inače. Do 20. srpnja mogli biste doživjeti niz krivo protumačenih razgovora, posebno u privatnom životu. Nasreću, planeti vam čuvaju najpovoljnije ljubavne prilike za sredinu ljeta, nakon što se Merkur vrati na uobičajen kolosijek. Od 22. srpnja do 16. kolovoza Venera će boraviti u vašem znaku i učiniti vas najprivlačnijim od svih znakova. Moguće je da će vam u tom periodu prijatelj postati ljubavnik. Ako ste u vezi, krajem lipnja mogli biste početi preispitivati svoj odnos, ali bit ćete odlučni da ga sredite i popravite.

Zdravlje je i inače važno, ali ovog ljeta trebali biste posebno obratiti pažnju na taj segment. Zdravo se hranite i puno se odmarajte. Pazite i s insektima i drugim životinjama koje vole gristi - ovo ljeto vam predstavljaju veliku opasnost.

Pokušajte sačuvati što više energije, uživajte u suncu i odmorite se. Ako vas okupira posao, na radnom mjestu mogla bi se pojaviti nova osoba s kojom ćete doživjeti romansu.