LJETNI LJUBAVNI HOROSKOP

Lav

04.07.2013 u 11:33

Bionic
Reading

Lav

Lavovi, počelo je ljeto, a vi niste svoji. Inače spadate među najdruštvenije znakove Zodijaka i ni za što ne biste propustili vruće partije i javne događaje. Od kraja lipnja pa sve do 20. srpnja retrogradni će se Merkur sakriti u najudaljeniji položaj vaše natalne karte i poželjet ćete ili možda osjetiti potrebu provesti neko vrijeme sami kako biste promislili o svemu. Slijedom toga romantične prilike neće baš iskakati same od sebe.

Ipak, u istom tom periodu Venera će boraviti u vašem znaku. Pokušajte s odlascima u knjižare, na jogu ili na tečajeve meditacije. Možda vas ljubav pronađe baš ondje.

U svakom slučaju, važno je da uzmete zraka i naučite provoditi vrijeme sami sa sobom. Već neko vrijeme osjećate da gubite tlo pod nogama i da nemate kontrolu. Ako vam je lakše, zapisujte svoje misli, a potom razmišljajte o njima. Odvojite vrijeme i za druženje - možda tako nova ljubav uđe u vaš život. Ta ljubav ne mora baš biti ona prema čovjeku, jer novi kućni ljubimac mogao bi vam najesen posve promijeniti stil života i natjerati vas da više boravite u prirodi.