LJETNI LJUBAVNI HOROSKOP

Rak

04.07.2013 u 11:30

Bionic
Reading

Rak

Ovih dana ljubav je za vas u znaku transformacije i topli ljetni dani to vjerojatno neće promijeniti. U travnju je na vaš ljubavni život značajno utjecala pomrčina Mjeseca i moguće je da se još uvijek pokušavate oporaviti od ružnog prekida. Saturn, planet odgovornosti i obaveza, nalazi se također u vašoj petoj kući ljubavi, zbog čega je ovo vrlo važno vrijeme za ljubavne odluke. Kad je u pitanju ljubav, planeti ne žele da se zadovoljite manjim od onoga što ste zaslužili. Ponekad to moramo sami dokučiti kako bismo prepoznali prave vrijednosti.

Ako ste u vezi, ovo će ljeto biti u znaku njenog obnavljanja. Naučit ćete održavati obećanja, ali ćete pritom misliti na sebe.

Budite oprezni ovo ljeto. Neka zahtjevna osoba pokušat će kontrolirati vaš život i promijeniti ga. Dajte joj do znanja da imate neke osjećaje, ali i da ste svoji i u tome uživate. Nema razloga da se mijenjate zbog nekog. Možete samo reorganizirati svoje slobodno vrijeme i spomenuta osoba će shvatiti poruku. Provedite ljeto s prijateljima, isplanirajte put te uživajte u njihovom društvu.