LJETNI LJUBAVNI HOROSKOP

Blizanci

04.07.2013 u 11:27

Bionic
Reading

Blizanci

S početkom ljeta i vi ćete se osjećati sve više seksi, ali i zbunjeno... Mars će biti u vašem znaku do 13. srpnja, što će vam pomoći da prihvatite svoj seksipil. No, nažalost, Merkur, vaš vladajući planet, bit će u retrogradnoj poziciji do 20. srpnja, zbog čega ćete nekome slati pogrešne ljubavne signale. Ipak, ne brinite se, ljeto vam neće biti posve promašeno, samo će malo kasnije procvasti.

Kako 16. kolovoza Venera ulazi u vašu petu kuću ljubavi, do 11. rujna će zahvaljujući njoj biti dovoljno prilika za sređivanje situacije na tom planu.

Trebali biste osjećati da imate dovoljno energije i da ste spremni na sve što vas čeka. Tijekom ljeta probajte kanalizirati tu energiju i usmjeriti je na istraživanje novih horizonta i posjećivanje novih mjesta. Upoznat ćete razne ljude, zbog čega ćete se i sami mijenjati. Mjesta koja tijekom ljeta posjetite mogla bi na vas ostaviti dubok utjecaj pa je moguće da ćete se vratiti kući i donijeti velike odluke te unijeti velike promjene u svoj život. Osjećat ćete da trebate istražiti i pronaći neki novi smjer. Bit će prisutan i određeni osjećaj nemira te želje za kretanjem naprijed.