LJUBAVNI HOROSKOP

Lav - godina velikih odluka

13.02.2014 u 11:49

Bionic
Reading

Lav - godina velikih odluka

Duge će veze u nastavku zime i u proljeće biti obilježene krizom, za koju će glavni krivac biti odsutnost komunikacije. Voljeni neće moći doprijeti do vas pa će imati dojam da ste digli ruke od vaše veze. Ljetni mjeseci donijet će prekretnicu jer će ulazak Jupitera u vaš znak naglasiti pozitivne aspekte veze.

Shvatit ćete da neke stvari koje su vas uzrujavale nisu važne pa ćete odlučno poraditi na uspostavi bliskosti s voljenom osobom. Samce će privlačiti osobe koje su im nedostupne, a odnos koji započnete u prvoj polovici godine neće se bazirati na zdravim temeljima.


Nakon srpnja jača vam samopouzdanje pa ćete raskinuti vezu u kojoj niste sretni i potražiti sreću na drugom mjestu. Iznenadna privlačnost i strast koju ćete osjetiti prema osobi koja uđe u vaš život rezultirat će čvrstim odnosom koji bi mogao dugo potrajati.

Idealan partner: U prvoj polovici godine vaš će dinamičan životni ritam najbolje pratiti prilagodljivi Strijelac, no nakon ljeta vaš savršen suputnik bit će ljupka i šarmantna Vaga koja će probuditi vašu romantičnu stranu.