LJUBAVNI HOROSKOP

Djevica - ispreplitanje ljubavi i prijateljstva

13.02.2014 u 11:51

Bionic
Reading

Djevica - ispreplitanje ljubavi i prijateljstva

Pred vama je uzbudljivo razdoblje puno novih mogućnosti. Česti izlasci, kraća putovanja i prisustvovanje zanimljivim kulturnim događajima bit će uobičajen dio svakodnevice. Ljubaznošću i šarmom plijenit ćete pažnju okoline. Uspostavit ćete mnoga poznanstva, od kojih će neka prerasti u trajna prijateljstva, a druga će poprimiti romantičan predznak.

Ljubavni odnosi će se isprepletati s prijateljskima pa biste mogli započeti vezu s dugogodišnjim prijateljem jer ćete zaključiti da se savršeno nadopunjujete. Ni vezanima neće biti dosadno. U bogat društveni život uključit ćete voljenu  osobu, a mnoge zajedničke aktivnosti i otvorena komunikacija ojačat će vašu vezu.


Nakon srpnja češće ćete se povlačiti u osamu. Bit ćete osjetljivi i nježni pa biste mogli potpasti pod utjecaj nekoga tko vam nije iskren. Intuicija će biti vaš najveći saveznik u donošenju odluka.

Idealan partner:
S Bikovima ćete se odlično zabavljati dok ćete u Škorpionu pronaći prototip svog savršenog odabranika. Osvojit će vas ozbiljnošću i pouzdanošću.