LJUBAVNI HOROSKOP

Vaga - riješite probleme otvorenošću

13.02.2014 u 11:53

Bionic
Reading

Vaga - riješite probleme otvorenošću

Prilike u prvoj polovici godine zahtijevat će više strpljenja i tolerancije. Kretanja Marsa vašim znakom mnoge će odnose staviti na kušnju. Osjećate li se nezadovoljnima ili nesretnima, nećete šutke podnositi situaciju. Bit ćete odlučni u namjeri da što prije riješite probleme, često i ne baš taktičnim ponašanjem. Svađe s bližnjima, prijetnje i manipulacije bit će čest dio svake veze, no već tokom ljeta dobit ćete priliku vratiti stvari u normalu.

Započnete li dijalog s voljenima, razriješit ćete sve probleme i uploviti u sretnije razdoblje. Vage samci početkom godine neće biti zadovoljne ljubavnim životom. Susretat ćete ljude s kojima će vas spajati samo strast.


Nedostatak pravih prilika dovest će do frustriranosti, no već nakon srpnja i to se mijenja pa ćete posve slučajno upoznati nekoga tko će vas fascinirati i izgledom i inteligencijom.

Idealan partner:
Privlačni i vječno nasmijani Blizanci toliko će vas oduševiti da ćete svaki slobodni trenutak provoditi u njihovom društvu. Tijekom ljeta obratite pažnju na atraktivnog Lava koji vas pokušava zavesti.