LJUBAVNI HOROSKOP

Škorpion - pospremanje privatnog života

13.02.2014 u 11:55

Bionic
Reading

Škorpion - pospremanje privatnog života

Pred vama je razdoblje promjena i prekretnica. Neke će se veze i prijateljstva učvrstiti dok će površni i nestabilni odnosi nepovratno otići u prošlost. Želite pored sebe imati ljude na koje se možete osloniti pa ćete izbaciti one koji ne spadaju u tu kategoriju. Ljubavne veze će se temeljiti na povjerenju i uzajamnom poštivanju, a mnogi od vas će se prestati bojati preuzimanja odgovornosti.

Želja za sigurnošću i stabilnošću potaknut će vas na zasnivanje obitelji. Pred samcima je uzbudljivo razdoblje u kojem im neće nedostajati udvarača, no nećete biti zainteresirani za prolazna uzbuđenja. Privući će vas osoba za koju procijenite da vam može ponuditi ono što tražite.


U drugoj polovici godine u vama će se voditi sukob između vlastitih potreba i očekivanja okoline, no nemojte donositi odluke iza kojih ne stojite.

Idealan partner:
Sreću ćete pronaći u vezi s Ribom. Zaljubljeni i prisni, zaručit ćete se ili započeti zajednički život. Uspješna će biti i veza s Jarcem, s kojim ćete se moći sporazumjeti bez mnogo riječi.