LJUBAVNI HOROSKOP

Vodenjak - uredska romansa

13.02.2014 u 12:19

Bionic
Reading

Vodenjak - uredska romansa

Do proljeća bit ćete zaokupljeni poslovnim obavezama. Slobodni će poricati da su usamljeni pa će se zatrpati poslom kako ne bi mislili o svom ljubavnom životu. Čak i ako ne tražite ljubav, ona će pronaći vas, i to upravo tamo gdje ćete provoditi najviše vremena – u uredu. Nemojte se opirati osjećajima, jer ćete brzo shvatiti da je spona koja vas veže s kolegom iznimno čvrsta.

U drugom dijelu godine skloni ste hirovitim i naglim postupcima pa će netom započeta veza doći na kušnju. Trebat će uložiti mnogo strpljenja i truda ako želite da vaš odnos opstane.


Vodenjacima koji su već u vezi prvi dio godine bit će nešto povoljniji jer će već tijekom ljeta bračna svakodnevica postati ispunjena svađama i galamom. Smatrat ćete da ste vi i partner dva različita svijeta, a najviše će vas pogađati to što vas ne podupire u poslovnim ambicijama. Mnoge će veze ući u krizu koju će biti moguće riješiti isključivo iskrenom komunikacijom.

Idealan partner:
U društvu Blizanaca i Ovna osjećat ćete se ugodno i neopterećeno. Njihova vedrina i optimizam pomoći će vam da prebrodite poslovne i financijske probleme s kojima ćete se susretati.