dama u crvenom

Anne Hathaway zabljesnula u haljini koja slavi žensku figuru

30.04.2024 u 09:00

  • +7

Anne Hathaway

Izvor: Profimedia / Autor: / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Romantična komedija 'The Idea of You' novi je film s oskarovkom Anne Hathaway u glavnoj ulozi. Svečanu premijeru ovog tjedna imala je u njujorškom centru Lincoln, a na ljubičastom tepihu sve je oduševila njezina glavna junakinja

‘Annie doslovno blista. To ne dolazi samo od odjeće. Do toga dolazi kroz iskoračenje u svoj potencijal i prihvaćanje mogućnosti’, izjavila je svojedobno u razgovoru za britanski Vogue stilistica Erin Walsh, najodgovornija za modnu revoluciju zvijezde filma 'Vrag nosi Pradu'.

Posljednjih mjeseci izdanja 41- godišnje Anne Hathaway s razlogom izazivaju veliku pozornost. Glumica ne krije koliko uživa u modnim eksperimentiranjima u svakoj prilici, a nedavno je s kolegom Cillianom Murpyjem postala i glavnom zvijezdom modne kampanje talijanskog Versacea.

Haljine koje slave žensku figuru duboko su ukorijenjene u modni potpis ovog talijanskog brenda predvođenog Donatellom Versace, a upravo on je zaslužan za laskavi model viđen na Hathway.

Ljubičastim tepihom u New Yorku u potpunosti je dominirala u crvenoj haljini bez naramenica, sa upečatljivim dizajnom dekoltea i detaljima poput linija satenskog sjaja koje su dodatno podebljale laskavi efekt ove ženstvene kreacije.

Klasičnu frizuru konjskog repa sa gustim šiškama, Anne je oplemenila visećim naušnicama od dijamana i zelenih smaragda s potpisom brenda Bulgari za kojeg, poput kolegice Zendaye, nastupa u ulozi zaštitnog lica.

Odabir obuće pao je na klasični model salonki u špic, u identičnoj boji kreacije s potpisom Versace.