SKROMAN I NENAMETLJIV

Baby Lasagni čak će i planeti biti naklonjeni, a jedno je sigurno - izazvat će oduševljenje

11.05.2024 u 07:42

Bionic
Reading

Cijela Hrvatska protekla je dva mjeseca pomno pratila i podržavala rad i trud Marka Purišića, poznatijeg kao Baby Lasagna, koji je u ponedjeljak energičnim nastupom u polufinalu Eurosonga osvojio europska srca. Baby Lasagna običan je dečko iz Istre, kojeg je lako zavoljeti zbog njegove skromne i nenametljive prirode

Kad se nađe na sceni odiše energijom i karizmom koja ruši s nogu pa je bilo samo pitanje vremena kada će to prepoznati i ostatak Europe. Ususret subotnjem finalu Eurosonga, odlučili smo zaviriti u horoskop i pogledati kakvi su izgledi da 2025. godine Eurosong dođe u Hrvatsku.

Pogledaj detaljni horoskop

Baby Lasagna rođen je 5. srpnja 1995. u znaku Raka. Pod utjecajem tog vodenog znaka iznimno je osjećajan, empatičan i nenametljiv. Više od svega cijeni dom i obitelj, a za ljude koje voli spreman je napraviti sve. Mars položen u Djevici znak je perfekcionizma. Veliki je radnik, ali često smatra da nije dovoljno dobar.

Samokritičan je, a pohvale bližnjih i publike puno mu znače u podizanju samopouzdanja. Nenametljiv je, skroman i čvrsto stoji na zemlji pa mu novopečena slava neće udariti u glavu. Opozicija Marsa sa Saturnom u Ribama potiče ga da se stalno trudi i radi na sebi. Uspjeh mu nije poklonjen i do njega je došao napornim radom, no upravo zato je još i slađi.

  • +12
Posljednja proba Baby Lasagne uoči finala Eurosonga Izvor: Profimedia / Autor: Jessica Gow/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na dan finala, planeti će mu biti naklonjeni. Skup od četiriju planeta u Biku tvorit će skladne odnose s njegovim Suncem u Raku, Marsom u Djevici te Neptunom i Uranom u Jarcu. Budući da će i Saturn, koji se nalazi u Ribama, podržati Markovo Suncu, kada se sve uzme u obzir, naslućujemo da će na sceni 'rasturiti' i izazvati salve oduševljenja. Predstavit će se u najboljem svjetlu i učiniti sve ponosnima. Uživat će podršku publike, a uspjeh koji ga očekuje mogao bi mu donijeti dugoročne blagodati.

  • +4
Baby Lasagna - polufinale Eurosonga Izvor: Promo fotografije / Autor: Alma-Bengtsson

Iako će se dobro predstaviti, nezahvalno je procijeniti hoće li zbilja donijeti pobjedu u Hrvatsku, ponajviše zbog toga što odgovor na to pitanje iziskuje usporedbu njegovog sa stotinama horoskopa drugih izvođača, skladatelja, tekstopisaca, producenata i drugih zainteresiranih. 

  • +10
Baby Lasagna u Malmöu Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic

Ne samo što je moguće da netko od izvođača ima na taj dan sretniji horoskop, nego na ishod mogu utjecati i javnosti nepoznati faktori koji se ne daju uračunati u horoskop. Prema položaju planeta, jedino je sigurno je da će on biti zadovoljan nastupom i reakcijama publike.

  • +17
Baby Lasagna napravio ludnicu na koncertu u Švedskoj Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Rezervi s Dore, skromnom mladiću iz Istre, ljubitelju mačaka koji je vratio u modu tabletiće, pošlo je za rukom ono što mnogima nije. Ujedinio je Hrvatsku i učinio nas ponosnima pa ćemo svi zajedno u subotu navijati za njega i nadati se pobjedi, koja prema horoskopu nije nemoguća.