PRISTAJE UZ SVE

Doris Pinčić ima genijalnu haljinu od 380 kuna koju bismo rado pospremili u ormar

21.09.2020 u 11:58

Bionic
Reading

Voditeljica Doris Pinčić tijekom godina pojavljivanja na TV ekranima mijenjala je stilove. Kako je brusila svoje znanje u poslu koji obožava, tako je s vremenom shvatila kakva joj odjeća najviše odgovara. Pronašla se u casual kombinacijama koje joj izvrsno pristaju, a najčešće su to jednostavne romantične haljine koje se lako prilagođavaju svim prilikama. Doris je nedavno u ormar pospremila genijalnu haljinicu od 380 kuna koju bismo rado i sami posjedovali

Otkako je gledamo u ulozi voditeljice na nacionalnoj televiziji, Doris Pinčić iskristalizirala je i svoju modnu viziju. Shvatila je da joj uz karakter i posao kojim se bavi najviše odgovara jednostavan stil. Ležerni stajlinzi nešto su u čemu se simpatična Zadranka osjeća najbolje, a ako je suditi po njezinim posljednjim izdanjima, u tome i sjajno izgleda.

Nespretna šarolika izdanja s početka karijere Pinčić je zamijenila jednostavnim midi haljinicama u kojima izgleda ženstveno, privlačno i otmjeno u svako doba dana, a njen posljednji izbor koji je privukao našu pažnju prekrasna je bijela mini haljina izrađena od vrlo efektne, rupičaste čipke.

Riječ je o haljini s povišenim ovratnikom, dugim rukavima i gumbima od bisera s potpisom švedskog high street diva H&M-a, koja se prodaje po cijeni od oko 380 kuna.

Iako bi ova haljina odlično pristajala u kombinaciji s cool kaubojskim čizmama, to ne znači da je Doris pogriješila time što je odabrala slingback balerinke u nude nijansi i trendi slamnatu torbicu koja se odavno s plaža preselila na gradske ulice i jednako je obožavana u jesenskim, kao i u ljetnim mjesecima.

Ukoliko ste planirali potrčati na stranicu H&M-a i ovu haljinu pospremiti u košaricu, morat ćemo vas teška srca razočarati viješću da je rasprodana u svim veličinama. No nemojte očajavati, jer nikad ne znate hoćete li na nju naletjeti na policama trgovina, s obzirom na to da se online i offline ponuda H&M-a znatno razlikuju.