OMILJENI KOMADI

Jelena Rozga ne skida se iz suknji s potpisom skandinavskog brenda koji obožavaju Hrvatice

13.12.2019 u 10:33

Bionic
Reading

Osim ljubavi koju gaji prema odijelima i sivim trapericama ili 'rebama' kako ih naziva splitska pjevačica, posebno mjesto u srcu Jelene Rozge ima i odjeća s potpisom planetarno popularnog brenda Ganni. Lijepa pjevačica u svom ormaru ima zavidnu kolekciju haljina i suknji s potpisom ovog skandinavskog brenda koji je osvojio i Hrvatice

Nakon što je nedavno poslije tri godine nastupila pred zagrebačkom publikom, Jelena Rozga se pohvalila na Instagramu fotografijom na kojoj pozira u elegantnom stajlingu idealnom za hladne zimske dane, a mi nismo mogli ne primijetiti kako splitska pjevačica ima novu omiljenu suknju u svom ormaru.

Pjevačica je za večernji izlazak odabrala vrlo efektnu suknju s potpisom skandinavskog brenda Ganni koji je 2000. pokrenuo bračni par Nicolaj i Ditte Reffstrup. Riječ je o smeđoj midi suknji na preklop sa zanimljivim printom čija cijena iznosi oko 1600 kuna.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💋💋

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Efektnu suknju pjevačica je uskladila s bijelom pletenom vestom s puf rukavima, visokim smeđim čizmama i skupocjenom bijelom Gucci torbicom od 12.000 kuna.

U svom ormaru Rozga ima zavidnu kolekciju suknji i haljina s potpisom ovog popularnog brenda koji obožavaju brojne slavne dame kao što su Pippa Middleton, Jessica Alba, Margot Robbie i Selena Gomez, a posljednjih sezona za Gannijem su se pomamile i brojne Hrvatice, uključujući Ivu Šarić, Olju Vori i Nikolinu Lacković.

Splitska pjevačica je u suknji s potpisom brenda Ganni blistala i na predstavljanju nove kolekcije naočala Sheriff & Cherry u travnju, kada je bijelu suknju na točkice uskladila s običnom crnom majicom s potpisom domaćeg brenda A'marie, crnu kožnu jaknu sa zlatnim detaljima, koja je dio Balmainove kolekcije za H&M i crnim kaubojskim čizmama.

U svom ormaru pjevačica ima i gotovo identičan model suknje s cvjetnim printom u crno-bijeloj kombinaciji, koji također nosi potpis brenda Ganni, a čija cijena iznosi oko 1800 kuna, kao i nekoliko modela haljina, poput primjerice žute haljine na točkice koju je nosila na predstavljanju Sarajevo Film Festivala u svibnju ili jednako efektne crne haljine kratkih rukava sa sitnim cvjetnim printom koju je nosila tijekom boravka u Amsterdamu.