dobar izbor

Marijana Batinić oduševila kombinezonom, a zbog jednog detalja mnogima je odmah bio poznat

19.04.2024 u 09:04

Bionic
Reading

Brojna poznata lica okupila su se na proslavi 20. rođendana RTL-a, a upečatljivi stajlinzi nisu izostali. U mnoštvu se posebno isticala voditeljica Marijana Batinić koja je zablistala u kombinezonu

RTL je proslavio jubilarni 20. rođendan grandioznom proslavom koju nisu propustila brojna slavnih lica domaće scene, a upečatljivi stajlinzi bili su posebno na cijeni. I dok je veliki broj dama posegnuo za haljinama, redom dugim i crnim, voditeljica Marijana Batinić posebno se istaknula eklektičnim stajlingom.

Popularna voditeljica tako je veliku pozornost privukla u ružičastom kombinezonu brenda Safiyaa koji je dojmljivo istaknuo njezinu vitku figuru. Inače, riječ je o luksuznom londonskom brendu čije kreacije obožavaju brojne slavne dame, poput Meghan Markle, Michelle Obama, Gillian Anderson i Elle MacPherson.

Haljinu ovog brenda s prepoznatljivim prorezima na rukavima nosila je i Kate Middleton u prosincu prošle godine u londonskom Royal Albert Hallu i sve zadivila stajlingom dostojnim holivudske zvijezde. A u upravo u Safiyaa vjenčanici sudobononsno 'da' izrekla je i Monika Kravić Olujić. Ipak, Meghan Markle za vrijeme života na kraljevskom dvoru bila je jedna je od najvjernijih obožavateljica ovog britanskog brenda koji naglašava žensku figuru.

Naša voditeljica odabrala je pak komninezon dugih, zvonolikih rukava s prorezima koji su ga činila nalik plaštu, a struk je bio dodatno istaknut tankih remenom od istog materijala. Zahvaljujući uskom u struku i hlačama širokih i ekstra dugih nogavica, Marijanine noge su se činile beskrajno dugima.

  • +5
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: MARKO JURIC/PIXSELL/ JOSIP BANDIC /CROPIX

Stajling je upotpunila malom, bijelom clutch torbicom i bijelim cipelama koje su minimalno provirivale ispod nogavica, a što se tiče frizure izbor je pao na vječno laskave valove.

  • +90
20. rođendan RTL-a Izvor: Pixsell / Autor: Marko Juric/PIXSELL