LASKAVE DUŽINE

Midaksi haljine nikada nisu bile popularnije, a mi smo pronašli najljepše modele za hladne dane

08.12.2019 u 16:02

Bionic
Reading

Nakon što su obilježile ovogodišnju ljetnu sezonu takozvane midaksi haljine, koje predstavljaju križanac midi i maksi dužine, nećemo moći zaobići ni u hladnim mjesecima

Popularne midaksi haljine, koje dosežu taman do iznad gležnja, pokazale su se velikim ljetnim hitom, a da će njihova popularnost zaživjeti i izvan ljetne sezone, dale su naslutiti aktualne kolekcije renomiranih dizajnerskih brendova poput Givenchyja na čelu s dizajnericom Clare Waight Keller, Marca Jacobsa i britanske modne kuće Alexander McQueen.

U odnosu na haljine dužine midi, koje završavaju na sredini lista, tamo gdje je noga uglavnom najšira, midaksi haljine završavaju iznad gležnja, gdje je noga najuža, što definitivno laska figuri i izdužuje ju.

Maksi haljina može izgledati previše opušteno i ležerno za odlazak na posao, dok malo elegantnije večernje varijante u toj dužini definitivno nisu najbolji izbor za dnevni look. Stoga se midaksi nameće kao savršen izbor koji možete nositi od jutra do večeri.

Način na koji ćete stilizirati zimsku verziju midaksi haljine ovisi o vama, no prema riječima modnih eksperata i primjeru jednih od najutjecajnijih zvijezda ulične mode, nećete pogriješiti pariranjem još uvijek iznimno popularnim modelima zgužvanih čizama, koje inspiraciju crpe iz mode 80-ih, no isto tako dobro će izgledati uz tenisice ili popularne kaubojke.

  • +26
Midaksi haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo