kate beckinsale

Holivudska ljepotica zablistala u spektakularnoj haljini kakva se rijetko viđa

03.05.2024 u 09:00

Bionic
Reading

King's Trust Gala u New York Cityju okupila je brojna poznata lica, među kojima je bila i prelijepa glumica koju dugo nismo vidjeli u javnosti

Nakon poduže pauze uzrokovane borbom s bolešću, glumica Kate Beckinsale u veličanstvenom izdanju vratila se na crveni tepih i ukrala svu pozornost.

Beckinsale je na King's Trust Galu stigla u svom prepoznatljivom stilu i blistala u eterično bijeloj haljini od organze, koja je na savršen način spojila njenu ljubav prema elegantnim i odvažnim modnim izborima.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Haljina na jedno rame isticala se skulpturiranim valovitim dizajnom asimetričnog pada, plijeneći pozornost visokim bočnim prorezima koji su isticali isklesano i vitko tijelo 50-godišnje ljepotice.

Uz ovu spektakularnu haljinu, Kate je nosila jednako spektakularne cipele, birajući snježno bijeli model s platformom i astronomski visokom petom. Sve je začinila efektnom, okruglom mini torbicom od zelenih šljokica, koja je stvarala upečatljiv kontrast i pristajala noktima istog dizajna.

Prepoznatljivu, dugu smeđu kosu glumica je svezala u raskošnu punđu s dodatkom svilene mašne i zavodljivih opuštenih pramenova koji su uokvirili lice te sve nadopunila bisernim naušnicama.

Kate Beckinsale Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsjetimo, zvijezda filma 'Underworld' provela je nekoliko tjedana u bolnici, a iako nije otkrila o čemu se točno radilo, zabrinutim fanovima redovito se nasmiješena javljala fotografijama na društvenim mrežama.