'VIŠE JE VIŠE'

Nikad glamuroznija Sharon Stone ponosno istaknula figuru

30.04.2024 u 14:27

  • +6

Sharon Stone

Izvor: Profimedia / Autor: JAMIE MCCARTHY / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Osim premijere nove romantične komedije Anne Hathway, u njujorškom Lincoln centru sinoć se održala i 49. Chaplinova svečanost - ove godine organizirana u čast legendarnom Jeffu Bridgesu

Zvijezde na crvenom tepihu okupljene u čast zvijezdi filma 'Veliki Lebowski' predvodila je 66- godišnja Sharon Stone, odjevena u presijavajuću haljinu koja je isticala njezinu skladnu figuru.

Presvučenu svjetlucavim, crnim šljokicama, ovu krajnje glamuroznu haljinu Stone je dodatno istaknula nizom ogrlica od bisera, zlata i s mnoštvom privjesaka.

Zvijezda 'Sirovih strasti', koja je prošli mjesec proslavila rođendan, pridružila se glumici Cynthiji Erivo, Rosie Perez i kolegi Chrisu Pineu kako bi na pozornici odali počast 74-godišnjoj filmskoj ikoni s kojom je imala priliku glumiti u dva filma lansirana 1999. godine - kriminalističkom filmu 'Simpatico' i romantičnoj komediji 'The Muse'.

Priznanje Chaplin Award Gala prošle godine dodijeljeno je oskarovki Violi Davis, a prošli dobitnici ove nagrade su Martin Scorsese, Cate Blanchett, Spike Lee, Helen Mirren, Robert De Niro, Tom Hanks i Alfred Hitchcock, među brojnim drugima.