STVARNO PRELIJEPA

Ova divna haljina koja pristaje svakoj dobi pun je pogodak

29.04.2024 u 12:59

Bionic
Reading

Ako ste zaljubljeni u haljine i volite unijeti malo vedrine u svoje proljetno-ljetne lookove, nećete pogriješiti ako se odlučite za Hrvaticama drag brend Mango i njihovu divnu lepršavu kreaciju

Haljina tzv. američkog izreza u prekrasnoj nijansi narančaste odlična je proljetno-ljetna investicija, a nećete biti razočarani ni cijenom od 70 eura.

Odlikuju je efektan dizajn, prekrasna nijansa, plisirani donji dio, istaknut remen i savršena midi duljina, a rezultat je pouzdan anti-age efekt.

  • +10
Haljine za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ova haljina je prikladna i za brojne prigode, pa i sezonu vjenčanja ako ste pozvani kao gošća.

Svestrana i vrlo ženstvena, izgleda vrlo chic ako je kombinirate s npr. espadrilama, sandalama, popularnim mule natikačama, balerinkama... Osim toga, ako ste se zasitili neutralnih tonova koji obično prevladavaju tijekom jeseni i zime, stilisti savjetuju narančastu, a prekrasna nijansa haljine iz Manga pun je pogodak.

Moći ćete je nositi i u drugim brojnim prigodama i služit će vas dugo te se ne trebate bojati da će vam skupljati prašinu u ormaru.

Kako je kombinirati? Spojite je s decentnim nakitom, espadrilama i torbicom od rafije za neke ležernije prigode ili sa sandalama na petu i svečanim clutchem ako idete na vjenčanje ili u večernji izlazak.