SEKS SIMBOL 90-IH

Pamela Anderson sve je očarala na glamuroznom balu za koji je odustala od svog pravila

07.05.2024 u 18:30

  • +5

Pamela Anderson

Izvor: Profimedia / Autor: DNPHOTOGRAPHY/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL /JAMIE MCCARTHY / GETTY IMAGES / MATT BARON / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Seks simbol iz 90-ih, legendarna Pamela Anderson, posljednjih mjeseci njeguje izgled lišen make-upa, no za potrebe novog izdanja Met Gale učinila je iznimku prepustivši se vizažističkom umijeću slavne Pat McGrath

Nakon Tjedna mode u Parizu prošle jeseni i snimljenih kampanja za brendove Proenza Schouler i Re/Done na kojima pozira bez trunke šminke, zvijezda serije 'Baywatch' postala je svojevrsnim uzorom minimalističkog pristupa ljepoti.

'Vidjela sam to kao autentičan, iskren potez da se oslobodim lažnih očekivanja', izjavila je nekoliko mjeseci nakon što je ogoljenog lica stala pred vojsku fotoreportera u Parizu.

Ipak, za novo izdanje glamuroznog bala Met Gala učinila je iznimku, ponovno prigrlivši šminku, kroz make-up koji je za nju stvorila slavna Pat McGrath.

'Pam se ponovno htjela našminkati pa smo stvorili izgled koji ističe njezinu prirodnu ljepotu i podiže na višu razinu . Htjeli smo istražiti sljedeću inkarnaciju prirodnog i pokazati kako možete nositi cijelo lice našminkano, ali na vrlo svjež i lijep način', otkrila je vizažistica.

Kao u slučaju beauty mogulice Kylie Jenner, za izdanje najvećeg seks simbola 90-ih pobrinuo se brend Oscar de la Renta, kreiravši lepršavu, puderasto ružičastu haljinu koja je s nakitom brenda Pandora i detaljem perja u punđi činila dobitnu kombinaciju.