NATHALIE RAYES

Poput Amal Clooney: Elegantna i uvijek nasmijana američka veleposlanica sve je zasjenila u Splitu

08.05.2024 u 12:58

  • +6

Nathalie Rayes

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bionic
Reading

Veleposlanica SAD-a Nathalie Rayes nije propustila otvorenje hotela AC by Marriott u Splitu, a za tu priliku odabrala je vrlo elegantan modni stil, uspješno zaigravši na kartu ženstvene klasike te podsjetivši lookom na Amal Clooney

Mala crna haljina (LBD) uvijek je dobra opcija, a tu je modnu formulu primijenila i nova američka veleposlanica u Hrvatskoj.

Crna haljina kratkih rukava sa Chanelovim ukrasom i chic Blahnikove cipele na petu moćan su spoj, a ovaj je tako jednostavan i opet tako dobar stajling zaokružila minijaturnim clutchem, voluminoznom frizurom mladenačkog stila i još jednim nepogrješivim dodatkom - crvenim ružem.

Svečano otvorenje hotela AC by Marriott u Splitu privuklo je brojna poznata lica, a osim veleposlanice SAD-a Nathalie Rayes, među uzvanicima našli su se Zlatko Dalić sa suprugom Davorkom, predsjednik HOO-a Zlatko Mateša sa suprugom Blankom, kao i Ante Todorić s drugom suprugom Petrom Kaćunko, koja je nedavno rodila njihovo prvo zajedničko dijete.

zabava u splitu

Poznati domaći parovi pohrlili na otvorenje hotela, evo koga smo sve tamo zatekli

Pogledaj galeriju

Inače, Rayes je rođena u Venezueli 1975., a odrasla u Kaliforniji. Započevši političku karijeru u uredu gradonačelnika Los Angelesa, bila je čelnica nekoliko organizacija koje promiču utjecaj latinoameričke zajednice u SAD-u.

Demokratkinja Rayes diplomirala je sociologiju i magistrirala međunarodne odnose. Udana je i majka dvoje djece.