KRALJICA CRVENOG TEPIHA

Svi su gledali samo nju: Lijepa glumica u jednostavnoj crnoj haljini je oličenje elegancije

13.05.2018 u 14:34

Bionic
Reading

Oskarovka Cate Blanchett još jednom je dokazala da nema konkurenciju na crvenom tepihu. U trenutku kada se pojavila na otvorenju prestižnog Canneskog festivala pa sve do jučerašnjeg petog dana filmskog festivala lijepa glumica blista u glamuroznim izdanjima, a njezin posljednji u nizu modnih odabira svih je ostavio bez daha

Nakon što je prije nekoliko dana ukrala svu pažnju na crvenom tepihu 71. Filmskog festivala u Cannesu, zahvaljujući spektakularnoj haljini s potpisom modne kuće Armani Privé, australska glumica Cate Blanchett ponovno se našla u centru pažnje na petoj večeri festivala.

Iako se u Cannesu svake godine okupi holivudska krema, a crvenim tepihom prodefiliraju najpoznatije ljepotice u najraskošnijim dizajnerskim haljinama, ove se godine ne prestaje pisati o lijepoj oskarovki. Zvijezda 'Avijatičara' i trilogije 'Gospodar prstenova', svakim svojim stajlingom oduševi modne kritičare koje nije lako iznenaditi.

  • +29
Cate Blanchett Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je do kraja Canneskog festivala ostalo još tjedan dana, kada se sagledaju dosadašnja modna izdanja slavnih dama na crvenom tepihu, slobodno možemo reći kako je plavokosa Australka odnijela titulu kraljice crvenog tepiha.

Obzirom da je Armanijeva šarena haljina koja podsjeća na najljepšu bojanku pobrala svo vrhnje, lijepa glumica je i ovog puta ukazala čast talijanskoj modnoj kući te je crvenim tepihom prošetala u crnoj satenskoj haljini na jedno rame i sirena kroja s predimenzioniranom polumašnom na lijevoj strani struka.

  • +10
Cate Blanchett Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U jednostavnoj, a opet tako profinjenoj haljini Cate je oličenje elegancije koja nerijetko nedostaje njezinim kolegicama. Obzirom da je trenutno veliki modni hit statement nakit, glumica je svoj stajling odlučila začiniti tek efektnim visećim naušnicama u kombinaciji zlatne i tirkizne boje s potpisom brenda Chopard, a kosu je ovog puta nosila spuštenu i stiliziranu tako da izgleda poput prirodnih valova.

Glumica je crvenim tepihom prošetala povodom premijere francuske ratne drame 'Les filles du soleil' redateljice i scenaristice Eve Husson.

  • +25
Crveni tepih u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža