bijelo više nije in

Top trendovi u uređenju interijera: Skandinavski minimalizam pada u sjenu snažnih boja i kontrasta

07.01.2022 u 10:53

Bionic
Reading

Prepoznatljiv skandinavski minimalizam, koji je dugo vremena bio jedan od najvećih trendova u uređenju interijera, sada pada u potpuni sjenu eksplodirajućih boja i snažnih kontrasta koji su zavladali najotmjenijim interijerima

Godinama je minimalizam u Ikea stilu vladao trendovima uređenja interijera zahvaljujući svojoj sofisticiranoj i ugodnoj privlačnosti. No, kada zavladaju sivi i tmurni zimski dani, tako vrlo rado prihvaćamo sve što popravlja raspoloženje.

Kada je riječ o uređenju domova vrlo jasno se uočava kako dugogodišnju popularnost skandinavskog minimalizma sada preuzima veseli eklekticizam.

Ovaj smjer uređenja interijera karakterizira kombinacija različitih stilova, pop ili povijesnih elemenata, naglašenih jarkih boja i upečatljivog maksimalizma.

  • +70
Noviteti na Milanskom sajmu namještaja Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ove sezone pretvorite svoj dom u igru i prepustite se uzbudljivom, stilskom kaosu. Ako ove godine planirate preuređenje doma, nemojte se bojati eksperimentirati, kombinirajte različite uzorke, materijale i detalje kako biste stvorili dojmljiv interijer.

Doista nema ograničenja, a ovi primjeri poslužit će kao sjajna inspiracija i ideja kako snažne boje uklopiti u uređenje interijera.