ZNA ŠTO SE NOSI

Udobno i efektno: Nikolina Pišek Ristović u jednom od neodoljivih trendova sezone

10.10.2020 u 12:16

Bionic
Reading

Udobne trenirke, hlače u stilu trenirki od vune i sve u čemu smo inače teško zamišljali izlazak iz kuće na neka gradska druženja, ove sezone modni nam znalci diktiraju kao 'must have'. Nikolina Pišek Ristović, koja u stopu prati kako se moda mijenja, već je nabavila svoj komad udobne trenirke iz koje se neće skidati ni u narednim mjesecima

Ako je suditi po stajlinzima naših poznatih trendseterica te modnih zaljubljenica diljem svijeta, ove sezone udobnost je na cijeni. Meki i topli materijali, široki krojevi i lepršavost su sve što se traži.

Čini nam se kao da su traperice i poslovne hlače koje su nesumnjivo vladale prošle jesensko- zimske sezone, sada zamijenile 'comfy' trenirke, hlače od pletiva koje prolaze i na dotjeranije stajlinge, te tajice s gumicom na gležnju.

Dokazala nam je to i inače uvijek dotjerana Nikolina Pišek, koju je prava rijetkost vidjeti u ovako opuštenom izdanju.

Zgodna bivša voditeljica, danas poduzetnica i dizajnerica, opredijelila se za udoban i efektan stajling za jesensku šetnju gradom.

Odjenula je bijelu sparenu trenirku. Donji dio činile su hlače stegnute glumicom u gležnju, a gornji hoodica s kapuljačom. Svoj naizgled sportski look, Nikolina je detaljima upriličila svom razigranom ženstvenom stilu. Trenirku je kombinirala uz Gucci torbicu i efektne tenisice sa šarenim džonom, a kosu sredila u velike valove koji su joj dali bujnost i volumen.

Slične stajling sportskih odjevnih komada u kombinaciji s dizajnerskim torbicama, naočalama i tenisicama vidjeli smo i kod brojnih modnih blogerica.