Piletina, šparoge, poriluk i maslinovo ulje? Zvuči odlično, stoga nema razloga da se ne počastili ovim zdravim i brzom receptom
Sastojci (količina po želji):
Poriluk
Pileći file
Šparuge
Češnjak
Maslinovo ulje
Povrtni temeljac
Suho bijelo vino
Začini
Priprema:
Na zagrijanom maslinovom ulju pirjati poriluk, postepeno dodati piletinu, šparoge te sitno nasjeckan češnjak. Podliti suhim bijelim vinom.
Kada vino iskuha dodati rižu, podljevati je povrtnim temeljcem te ukuhati rižu da ostane al dente.
Na samom kraju začiniti bijelim paprom, soli te začinskim biljem po ukusu, u mom slučaju peršin i svježi bosiljak.
Recept za rižoto sa šaparogama i piletinom poslala nam je Sanda Tonković.
283584,282904,282351,282737
Svoje omiljene brze i zdrave recepte svakako pošaljite i podijelite s čitateljima. Sve što trebate učiniti jest slikati krajnji rezultat i poslati nam zajedno s receptom na e-mail lifestyle@t-com.hr. Recepti koje pošaljete bit će objavljeni u našoj gastro rubrici Hrana, a najbolji će dobiti poklon tportala.