POMOZITE ŽIVOTINJAMA

Udruga Indigo slavi drugi rođendan

29.09.2015 u 10:11

Bionic
Reading

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo 23.10.2015. slavi drugi rođendan u klubu Hard Place

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo je ovog puta za sve pripremila odličan program koji počinje stand up komičarom Andrijom Mariom Golubićem, nakon kojeg slijedi rezanje torte, koja je poklon slastičarne Mak na Konac, te glazbeni program uz Ines Mlinarić Stakić, Carlu Belovari i 4head band.

Cjelokupan program vodi glumica Monika Mihajlović, a Indigovci vas pozivaju da dođete i žele da se dobro zabavite te upoznate rad Udruge. Ulaz na proslavu rođendana humanitarnog karaktera je dobrovoljna donacija (rođendanski poklon) za sve njuške pod skrbi Udruge Indigo.

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo je od osnivanja do danas udomila više od 500 životinja, pokrenula je kampanju 'Kad se male ruke slože i crna njuška se udomiti može', sudjelovala u akcijama spašavanja životinja s poplavljenih područja te se bavi konstantnom edukacijom novih i starih vlasnika u sklopu koje je pokrenula i školicu lijepog ponašanja za sve Indigo udomljene životinje.

U suradnji s trenerom Nevenom Kovačevićem, jedini na području Hrvatske rade na projektima rehabilitacije i resocijalizacije pasa. Uz Nevena, Indigo usko surađuje i sa trenerom i međunarodnim sucem Nenadom Novakom, te svakih šest tjedana organiziraju radionice kako bi educirali nove i stare vlasnike.

Glavna misija Udruge Indigo je odgovorno vlasništvo i aktivno bavljenje psima.