ODLUČNA GLUMICA

Jennifer Aniston: 'Bikini ću nositi i s 80 godina'

21.01.2016 u 12:21

  • +2

Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Aniston uživa u bračnoj sreći s Justinom Therouxom, ali se nije opustila te predano vježba i zdravo se hrani. Stoga ne čudi da je uvjerena kako će i s 80 godina nositi bikini

Zvijezda serije 'Prijatelji' za časopis People otkrila je kako održava vitku liniju, što najradije jede i koliko zapravo vježba, a čini se da ne planira usporiti naporan ritam.

'Mogu li baš ja biti prva 80-godišnjakinja koja dobro izgleda u bikiniju, prihvaćam izazov', rekla je slavna glumica i dodala da se nitko u životu ne bi trebao odricati nečega zbog godina.

Četrdesetšestogodišnja holivudska ljepotica također je naglasila kako komentare da se netko treba odijevati u skladu sa svojim godinama smatra glupima.

Jennifer je otkrila kako nije uvijek lako zadržati motivaciju za vježbanje: 'Vježbam cijele godine bez obzira na godišnje doba. Radim tako da se mogu ponekad malo opustiti i ugoditi sama sebi finom hranom i dobro se osjećam, ali da je uvijek lako – nije, posebno kada je zimsko vrijeme. Ipak, kada trening završi, osjećaš se odlično.'

Njezina osobna trenerica Kathy Kaehler rekla je da rješenje nije u iscrpljujućim dijetama, već u zdravoj prehrani, vježbanju i umjerenosti. Kaehler je radila s nekima od najljepših žena Hollywooda, poput Julije Roberts, Michelle Pfeiffer i Claudije Schiffer, a godinama se brine i o formi Rachel iz 'Prijatelja'. Jenniferina tajna je navodno u umjerenosti jer će radije uživati u čaši vina s prijateljima, nego pretjerati i poslije se gristi jer je zabrljala. Vrlo je disciplinirana i nikada neće pojesti cijelu kutiju keksa, već će guštati u jednom desertu.