JEDNA LJEPŠA OD DRUGE

Izazovnim outfitima pokorile su crveni tepih

09.03.2016 u 10:15

  • +9

Ljepotice u crvenom

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

U sklopu pariškog Tjedna mode poznati brend L'Oreal organizirao je party s dress codeom u crvenoj boji, a među mnogobrojnim ljepoticama četiri dame istaknule su se svojim outfitima i pokorile crveni tepih

30-godišnja Irina Shayk na crveni je tepih došla u pratnji dečka, Bradleyja Coopera, ali slavni glumac nije želio biti u centru pažnje i poziranje je prepustio svojoj dragoj. Prelijepa je crnka plijenila pažnju u haljinici s duboko rezanim dekolteom, a duge je noge stavila u prvi plan i seksi štiklama.

Njezina prijateljica Karlie Kloss također se potrudila zabljesnuti u vatrenoj kombinaciji. Crvena haljina s izrezanim dijelovima na jednoj strani tijela mamila je uzdahe prisutnih jer dugonoga manekenka ima tijelo koje se može poželjeti.

Dok su Irina i Karlie izazovnim kreacijama pokazale svu raskoš, glumica Eva Longoria uspješno im je parirala u elegantnoj bodycon haljini. Raspuštene kose i sa savršenim make-upom, Eva je definitivno bila jedno od najljepših lica na L'Orealovom partyju

Umjesto kakve zavodljive kreacije s malo materijala ili izazovnim izrezima koji otkrivaju njezine savršene proporcije, Doutzen Kroes odlučila se za prelijep kombinezon. Nizozemska ljepotica jednostavno je blistala u kreaciji bez naramenica, s lepršavim volanom u gornjem dijelu koji se proteže po nogavici sa strane.