TRENDI DETALJI

Hit-košulja zaludjela slavne ljepotice

16.06.2016 u 12:45

  • +2

Olivia Palermo i Alessandra Amborsio

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Da su krpice s otvorenim ramenima pravi sezonski hit, već je dobro poznata činjenica. Modna ikona Olivia Palermo i Victorijin anđeo Alessandra Ambrosio također im nisu odoljele, odabravši identičan odjevni komad s potpisom modnog brenda Tibi

Američki brend Tibi nije nikakva novost u svijetu mode. Dizajnerica Amy Smilovic osnovala ga je prije gotovo 20 godina. Danas ovaj brend uživa veliku popularnost, no njegova osnivačica ističe kako je iznimno teško boriti se s cjenovno pristupačnom konkurencijom, poput španjolskog diva Zare.

Kao najpopularniji komad brenda Tibi, ove sezone ističe se košulja s detaljima poput otvorenih ramena i zvonolikih rukava s prorezima čime se omogućuje nošenje ovog odjevnog komada na mnoštvo načina.

Modna ikona Olivia Palermo bijelu Tibi košulju pronijela je sa svezanim zvonolikim rukavima u kombinaciji sa skinny parom traperica i bijelim tenisicama. Koliko je oduševljena košuljom, dovoljno govori činjenica da ju je nabavila i u plavoj verziji odjenuvši je samo nekoliko dana nakon bijele. Kao i prvi put, Olivia ju je vješto kombinirala s identičnim modelom skinny traperica, ovaj put poigravši se njezinom dužinom i utaknuvši je u traperice.

Koliko je popularna i svestrana košulja brenda Tibi, potvrđuje i Victorijin anđeo Alessandra Ambrosio. Ona se, poput Olivije, odlučila za bijelu verziju, no, za razliku od nje, odlučila je zvonolike rukave ostaviti nezavezane, pritom pokazujući još jedan način na koji se it košulja može nositi. U ljetnoj maniri, Alessandra je popularan kroj košulje bijele boje kombinirala s odjevnim komadima i dodacima identične nijanse. Bijeli outfit od glave do pete, međutim, pokušala je razbiti odabirom špic-cipela u traper plavoj boji.

Iako osnivačica brenda Tibi ne dijeli pretjerano pozitivno mišljenje o lancima trgovina ulične mode, nalik španjolskoj Zari, upravo je ona ove sezone na policama prodavaonica ponudila mnoštvo tunika, haljina, majica i košulja s trendovskim detaljem otvorenih ramena omogućivši modnim ovisnicama trendovske komade po pristupačnim cijenama.