PROZIRNO ZA TERETANU

Kako je samo uspjela složiti ovako bizaran outfit?

09.09.2016 u 19:00

  • +3

Kim Kardashian

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Čini se da je Kim Kardashian odlučila biti bezrezervna podrška svome suprugu jer ipak nema puno žena koje bi udovoljile stilistu i u ime mode šetale u gotovo prozirnom bodiju

Mrežasti, poluprozirnibodi koji ima toliko visoke rezove sa strane da vire iznad hlača, Kim Kardashian nonšalantno je prošetala ispred fotografa kao da je u kakvoj finoj majici. Kako pišu američki mediji, 35-godišnja starleta sve to čini za svoga supruga, poznatog glazbenika Kanyea Westa, jer smatra da mu klan Kardashian ne pomaže dovoljno kako bi uspio kao dizajner.

Stoga je Kim odlučila biti živi primjer onoga za što je njezin suprug spreman učiniti u modnom svijetu, ali je pitanje jesu li svjesni da je više negativnih nego pozitivnih reakcija.

Kim se modno potpuno prepustila suprugu otkako je skinula više od 30 kilograma i očito uživa u novostečenoj liniji. Ovaj put za odlazak u teretanu doslovno je spojila nespojivo i bizarnom bodiju dodala robusne vrećaste hlače te fine štikle kao stvorene za elegantan večernji izlazak.